Menu

PVT training & PVT cursus & PVT advies

INFÁCY specialist in PVT trainingen en PVT advies

PVT training & PVT cursus & PVT advies 

PVT Training

INFÁCY is al ruim 20 jaar specialist op het gebied van de medezeggenschap! In organisaties met minder dan 50 werknemers leveren de raden van personeelsvertegenwoordiging (PVT), net als de ondernemingsraad, een bijdrage aan de goede ontwikkeling en cohesie van organisaties. Hiertoe bieden wij PVT training, advies en cursussen aan.

 

PVT training, advies en cursus

Begin uw PVT training, PVT cursus en uw PVT advies praktijkgericht.

Veel wordt bereikt door een professionele houding van uw PVT én de goede verband tussen de PVT en de directie/HR-manager en overige betrokkenen. 

Met een tactisch uitgewerkt plan kan de PVT zelfs meer bereiken dan alleen te schermen met bevoegdheden. Zij spelen in op specifieke vraagstukken die te maken hebben met (de gevolgen) van reorganisaties / fusies / overnames / integratie / personeelszaken / arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden / CAO.

Juist in de kleinere bedrijven en instellingen is de Personeelsvertegenwoordiging (PVT) in vele opzichten een belangrijk middel voor een goed contact en helder communicatie tussen de medewerkers en de directie / HR-manager.

Door als PVT een goede focus te hebben op de eigen rol, de belangen van de werknemers én op de cohesie van de organisatie wordt de eigen positie versterkt.

Om daarin een balans in te vinden kan de PVT zich richten op de volgende punten:

  • Zijn rol en visie en het tactisch gebruik van zijn bevoegdheden 
  • De doelen, visie en strategie van de organisatie 
  • Personeelsbeleid; zoals werkdruk, verzuim en duurzame inzetbaarheid
  • Organisatieontwikkeling en sterkte/zwakte-analyse (SWOT) 
  • Arbeidsomstandigheden & Arbeidsvoorwaarden. 
  • Financieel- & commercieel beleid 
  • Productontwikkeling R&D

Met een tactisch uitgewerkt plan bereikt de PVT meer dan alleen met bevoegdheden. 

Speel in op vraagstukken die te maken hebben met (de gevolgen) van reorganisaties / fusies / overnames / integratie / personeelszaken / arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden / CAO.

Onze OR-trainingen zijn vrijgesteld van BTW. Hierdoor krijgen onze klanten feitelijk een korting van 21% op uw opleidingsbudget.

Dankzij onze praktijkgerichte trainingen, adviezen en coaching kan uw PVT  een eigen koers ontwikkelen en zich richten op een constructieve samenwerking met iedere betrokkene.

INFÁCY, mensen in beweging

Wil jij graag meer informatie hebben over INFÁCY? Of heb je gewoon wat vragen? Neem dan contact op via 020 – 690 02 07 of ga door naar contact.

Ga naar contact

Meer info op onze Springest pagina!